For Better Performance Please Use Chrome or Firefox Web Browser

آزمایشگاه بیوتکنولوژی مواد غذائی

تمرکز ما بر توسعه ی باکتری هائی هست که در مواد غذائی استفاده می شوند. هدف اصلی پروژه های تحقیقاتی که در این آزمایشگاه انجام می شوند، پیدا کردن متابولیت های میکروبی است که به عنوان ترکیب مواد غذائی یا حامل هائی برای انتقال مکمل های غذائی به حساب بیایند.

یکی دیگر از زمینه های تحقیقاتی که در این آزمایشگاه پیگیری می شد، فراوری ضایعات زیستی است که با استفاده از روش های بیولوژیکی فراورده های سودمندی از این ضایعات تولید شود.

از جمله تکنیک هائی که برای انجام پروژه ها انجام می شود، عبارتند از: روش های میکروبی، آنالیزهای ملکولی، پروتئومیکس، کشت سلول، بیوانفورماتیک و مهارت های کامپیوتری.

دانشجوهائی که تمایل دارند پروژه های خود را در آزمایشگاه بیوتکنولوژی مواد غذائی توسعه دهند باید اطلاعات پایه در مورد باکتری ها داشته باشند و همچنین مهارت های عملی در ارتباط با این آزمایشگاه داشته باشند

ارتقاء امنیت وب با وف ایرانی